21 Ekim 2008 Salı

bölücüler ve bölücülük

Bölücülerden yansıyanlar

Eylem yaparken kendilerine uymayan iş yerlerini taşlayan kürt faşisti DTP ve savunucuları, bildiğimiz kadarıyla ikdidara gelmek içinde nasıl oy verileceğini tek tek evlere gidip öğretmişti. ''nah aha şoraya dtp yazan yere'' yoksa tüfekle tarayacaklardı vatandaşları..

Tüfeği alıp milleti tarıyorlar. Kullanmayı bilmedikleri için kendi halkınıda vuruyorlar. Savaş yürekle yapılır, mertçe.. hain itçe tuzaklarla değil, sülükçe bir yaşamın ardından hangi büyük hareketin peşindeler.. Gidecekleri tek yer var: Cehennemin dibi!..

.............

Her ellerine geçen fırsatta teröre kucak açan bölücü dtp lilerin ağzında kardeşlik ellerinde kardeşlerimiz dediklerinin kanı..

DTP Muş Milletvekili Nuri Yaman, faili meçhul cinayetlerin gerçek faillerinin bulunmasını talep etti. Yaman, ''Kürt değerlerine saygılı olunmasını ve Kürtlerin önem verdiği kişilere gerekli özenin gösterilmesini'' istedi.
Yaman'ın konuşması sırasında bazı kişilerin terör örgütü elebaşısı lehine slogan attı.
Tertip komitesinden bazı kişilerin de söz aldığı miting, müzik dinletisi ve katılanların halay çekmesiyle sona erdi. 19 Ekim 2008

Faili meçhul cinayetlerin faillerini değilde gerçek faillerini soruyor, gerçek failleri kesinlikle kendileri cevabı bu kadar.

Kürt değerleri ve Kürtlerin önem verdiği kişiler nelermiş acaba çapulcu sürüsüyle birkaç cani mi? Yoksa böyle bir değer mi var? Hainlik, eşkiyalık, hırsızlık, adam öldürme, her işte en bokluğu yapmak, tipsizlik, yalakalık.. Öküz başları meclisten böğürüyor ancak. Bütün kürdüm diyenler bu ülkeden kendi kuracakları ülkeye gidecekse ne ala.. Özel bir durumdur bu, bu ülkede kürt ve Türk anlaşmazlığı vardır. Uygarlık, asalet ve kültür farkı vardır. Türklerin bu alt kültür tabakasıyla muhattap olduğu her zaman ülkemiz dünya ülkelerinden geri kalmıştır. Bu sebeplerle kürdüm diyen herkese yol görünmeli çölde kendi kuracakları ülkeye postalanmalı başka çözüm yok; çünkü bunlar sürekli yabancı güçler tarafından diriltiliyor, yani bu sorunun çözümü, anlaşması falan hikaye, hortlaklarla, hayaletlerle ve aslında olmayanlarla anlaşma yapılmaz. Hurafeyle, bozuk bir düşünceyle nasıl ki anlaşma olmaz, çözümde burda gizlidir: 3 bileşikten ibaret ''kabul etmeyeceksin, gerçeği göstereceksin ve yok edeceksin.''
...

Dtp ve onun gibi partiler kesinlikle kapatılmalıdır, iş resmiyete bindiği zaman bu kötü unsurların varlıkları devlet bazında geçerlilik kazanıyor ve dünyaya da sanki haklı bir davaymış gibi gösteriliyor. Bütün dünyaya duyrulmalıdır teröristlerin terörist olduğu.. Dünya zaten biliyor yapan onlar demek yetmez; herkesin bilmesi işi değiştirir, rezil olmak ve kötü imaj bu ülkeler için hastalık gibidir. İşte birkaç kişi dediğimizi duydu ama aldırmıyorlarla olmaz bu iş. Milyonlara, milyonlarca yoldan doğruyu göstermek gerekir. Sonuçta aynen ahirette olacağı gibi, elleri ve ayakları konuşmaya başlıyacak, hizmetçileri, biriktirdikleri aslında ne uğrunda olduklarını bir bir ortaya dökecek..

Kürtlerin orta doğudan zamanında eşkiyalıkla güneydoğu topraklarını işgal edip türedikleri bir gerçektir. Her yıkılan devletin artığıyla karışmışlar ve kötüde olsa bir isim yapmışlardır. Kürdüm demek madem bu ülkede Fransızım, Yunanlıyım, Arabım, Kazaklıyım, Boşnak ım ...vb gibi olmuyor illa ki sorun olarak kalıyor o halde tek çözüm bu ülkeden Kürdüm diyeni ve bu yolda suç işleyeni kesinlikle ortadoğudaki ülkelerine postalamaktır. Nasıl ki kaçak tacirler postalanır, suçlular ülkelerine teslim edilir.. işte aynen böyle.. Ya da ülke kurmak sevdasından vazgeçip adam olacaklar.

Milliyetçiler sorun çıkarıyor diyen kürt vasfındakiler kendileri milliyetçi değillerse neyin davasını veriyorlar. Yok milliyetçilik tüm halkları kucaklamak ve bir bütün halinde tutmaksa o halde ayrı bir milli devlet kurma rüyası nedir. Söyledikleri ve yaptıkları her hareketlerinde tutarsız.

Economist: Kürtler, Türk hükümeti için büyük sorun

The Economist, "Kürtler, Türk hükümeti için büyük bir sorun olmayı sürüyor" ifadesini kullandığı yazıda, "Son PKK saldırı dalgası, AKP'yi mahcup etti ve ordunun yeterliliği konusunda yeni soru işaretlerini yarattı" diye görüş belirtti. Dergiye konuşan Dışişleri Bakanı Babacan da "Hala PKK ile işbirliğinin yapıldığını görüyoruz, AB ülkelerinde para topluyorlar ve birçok PKK'li terörist Avrupa'da yaşıyor"dedi.

Hiç yorum yok: