14 Ekim 2008 Salı

Kimdir Şu Yunanlılar ..

Adam olsalar çok güzel bir şekilde dost olunabilecek bir durum vardır ortada, ancak ellerine geçen en ufak bir fırsatta çevrelerini husursuz ederler. Çağlar boyu çevrelerindeki diğer milletleri gıcık etmiş bu ukala millet en sonunda o Romanın çocuklarının oyuncağı olmuştur ve kurtuluş savaşında masum Anadolu insanının üstüne kin kusmuşlardır. Düşmanlıklarıyla Türklerin yüce tavrını büyük şahsiyetlerini bozamadıkça şaşkına dönmüşlerdir, bu şakınlıklara en çok kendi ülkelerindeki ahlak nedir bilmez yunanlıların uydurdukları hikayeler sebep olmaktadır. Ülkemizde bile yanınızdaki sevimli Yunanlı mutlaka bir fırsatını bulup kin kusmaktadır, dostunuz olsa bile bunu göstermeyecek kadar sinsilerdir.

Ataları zannettikleri büyük filozoflar ve makedonyalı liderler vardır. Makedonyalılar onlarla sık sık savaşmıştır. Türklerin melodilerinden tutunda, Türlerin geleneklerinde güzel bir şekilde yaptıkları herşeyi kendilerine mal ederler, patentini alacak kadarda hain bir kurnazlıkları vardır. O eski aklı başında filozoflardan sonra kaç savaşçı millet gelip geçerken ezmiş, basmış geçmiştir. Romalılar,Latinler, Macarlar,Bulgarlar.... daha birsürü kavim ezip geçmişlerdir. İşte bu sebeple şimdiki Yunanlılar onların öz evlatlarıdır. Onlara kızıyoruz ancak burdaki asıl suç onların atalarına tecavüz eden diğer vahşi uluslarda ve Yunanlılar onların kanını onların özelliğini taşımakta.. Osmanlılar onları himayesine almasalardı şimdi Yunanın n si bile yoktu..

Yunanlıların eski tarihlerdeki millattan önceki uygarlık düzeyinden bahsedersek yine kölelerine o büyük mimari eserleri yaparken zulüm ederek yaptırmışlar ve binlercesi bu yolda ölmüştür. Kendi milleti değildir yapan işçiler. Ancak zaman geldi Osmanlılar onları piyasa işlerinde çalıştırdı. Tabiki Türklerin onlara uyguladığı adaletli sistem onları çoğalttı söz hakkı verdi bu önüne çıkan herkese zulüm eden kavim kendini adamdan saydı..

Eski Yunanlılar zamanında onlar bu zulümleri kölelerine yaparken ve ilk fırsatta her türlü hain ve sinsi planı yapan Yunanlılar, kendilerine düşman olan her Ulusa barbar demekteydi. Hatta bir filozof Romalıların düzenli ordusunu görünce ''Yunanlılar bunlara mı barbar diyor, bu düzenli ve gelişmiş orduyu ancak büyük bir medeniyet yaratır'' demiştir.

Romanın devamı şimdiki Avrupa ve Amerika dır yarı yarıya tabi.. Yani bunlardaki bu Türk düşmanlığı olmasa o milletlere de yakınlaşamazlardı.. gıcık,sinsi,hainler..

Hiç yorum yok: