23 Ekim 2008 Perşembe

çete akp

akp gibi bir çete ülkenin yönetiminde söz sahibi, kabadayılık bunlarda, cahillik, yobazlık bunlarda, adam kayırma, hile hurda, yalancılık, düzenbezlık.. hatta din düşmanlığıda bunlarda. Ezilen dahada ezen bunlar, halkı, çiftçiyi, üreticiyi zor durumda bırakan yine bu densizler. Şöyle bir bakın bu soytarıların katığı ne var ülkeye!? Klasik düzenlemelerin bile içinden çıkamadıkça başka başka şeyler uyduruyorlar.

Bir bok bildikleri yok. Bir boka yaradıklarıda yok.

....................................................

ve ergenekon davası yalanı

Hepimiz biliyoruz ki, Anayasa’mıza göre;

“Türkiye Devleti bir Cumhuriyet’tir.

Demokratik, Laik ve Sosyal bir hukuk Devletidir.

Ülkesi ve Milleti ile de bölünmez bir bütündür.”

Anayasa’nın değişmesi mümkün olmayan bu temel ilkesinden hareketle, demokrasi aleyhine faaliyetlerde bulundukları şüphesi ile bir kısım insan hakkında, terör örgütü üyesi olmak gibi ağır bir iddia ile ERGENEKON Davası açılmıştır.

Ancak soruyorum, bu Ülkede ;

Demokrasiye yönelik bir tehdit var da ,Cumhuriyet’in laik ve sosyal yapısı ile üniter yapımızı hedef alan başka tehditler yok mu?

Elbette var .Her şey gözler önünde değil mi ?

Cumhuriyet karşıtı örgütlenme ve çalışmaları ortaya çıkarmak üzere; Ergenekon davasında gösterilen aynı yaklaşım ve yöntemlerle İKİNCİ BİR ‘ERGENEKON’ davası daha açılmalıdır. Bu doğrultuda ele alınacak ve derinleştirilecek bir soruşturma sonucunda ; inanç sömürüsü ve imtiyazlarla sağlanan para kaynakları,bu kaynaklar üzerinden yaratılan ticaret ve siyaset imkanları,kurumlar içerisindeki yatay ve dikey örgütlenmeleri ve basın üzerindeki etkinlikleri ile büyük bir ÇETE’nin (diğer bir ifade ile TERÖR ÖRGÜTÜ’nün) ortaya çıkarılması ihtimal dahilindedir.

İnanıyorum ki sözde demokratlık gerisine sığınmasını bilen bu çetenin, çıkarları adına kimlerle ve nasıl ortaklıklar yaptıkları da bu soruşturma sonucu açıkça ortaya dökülecektir.
...

Mümtaz Soysal - cumhuriyet.com.tr/?im=yhs&hn=13208

MAHKEME arka arkaya iki gerekçe açıkladı, herkes konuşmaya başladı.

Oysa, konuşanların başında, susması gerekenler var: Gerekçelere zemin oluşturan Anayasa Mahkemesi kararlarının öznesini oluşturan AKP’liler.

Onlar, mahkeme kararlarının, yalnız partileri değil, devletin en yüksek organlarını bile bağladığını bile bile, Mahkemeye “saygı” sunmakla birlikte, kararların ve gerekçelerin kendilerini bağlayamayacağını ima edercesine, gelecekte de aynı anlayışı sürdüreceklerini vurgulamaktalar.

Geçerli olduğuna ve herkesi etkileyeceğine inandıkları kanıt şu: “Onlar (yani 11 üyeli Mahkeme’nin ‘AKP laikliğe karşı oluşun odağı olmuştur’ diyen on üyesi) sadece on kişi, oysa TBMM’de söz konusu anayasa değişikliklerine oy vermiş olan Meclis üyelerinin toplam sayısı dört yüzün üzerinde!” 26 Ekim 2008 - Cumhuriyet
...................

ak parti nedir neye kime hizmet eder?

Ülkeye olmadığı

halka hizmet olmadığı

adalet

ve

kalkınma olmadığı kesin..

Çevreyi eşi dostu kalkındırma , avanakları kazıklama partisi

Bi pok değildik bari kelle sayımızla pi poka yarayalım diyim kelleleri adedince iktidara gelmişlerdir.

Bu bir ampul davasıdır!..

yanmayan ampul davası..

hiçbir zaman yanmayacak bir ampul..

Hiç yorum yok: